​Velkommen til

BILLE BEAUTY

MIT NAVN ER CAMILLA BILLE OG JEG ER INDEHAVER OG EJER AF BILLEBEAUTY

CaMILLA BILLE

Jeg er uddannet kosmetiker hos NEXT i oktober 2017, og har arbejdet hos klinik WannaShine i 6 år og i november 2021 startede jeg selvstændig og åbnede BilleBeauty som nu har beliggenheden i de hyggeligste lokaler hos Salon Herbst. 

Jeg udfører ansigtsbehandlinger og har specialiseret mig indenfor hudplejeserien Nimue, derudover udføre jeg også manicure og pedicure, bryn og vippe behandlinger i form af farve og retning, lash- og brow lift og hårfjerning med sugaring, voks eller Hard Wax.

Jeg elsker at møde nye mennesker og skabe en god relation til mine kunder. 

Som kosmetiker brænder jeg for, at give mine kunder de bedste resultater og yder altid den bedste service. Jeg sørger altid for at mine kunder får den bedste vejledning, således kan jeg hjælpe dem med hver deres individuelle problemstillinger og står gerne til rådighed hvis efterfølgende spørgsmål eller udfordringer skulle opstå.

Det siger mine skønne kunder

​★★★★★

Kæmpe anbefaling herfra. Camilla er super sød og serviceminded, og behandlingerne bliver udført til perfektion 👌🏻

Louise B.

​★★★★★

Fik i dag den bedste oplevelse, fik en ansigtsbehandling med massage, af Camilla som er super dygtig, og meget omhyggelig. Kan klart anbefale BilleBeauty 👍🥰

Pia J.

​★★★★★

Camilla er en dygtig kosmetiker! Hun er sød og behagelig, hun forstår sig på sine kunder og bruger nogle dejlige produkter, som man også kan købe med hjem - selv har jeg kun brugt Nimue de sidste 5 år 😍

Lina B.

Se flere anmeldelser

Følg med på Instagram​

Kontakt

BilleBeauty

Hovedgaden 21

2690 Karlslunde

Find vej


Telefon: 

28 90 98 72

E-mail: 

billebeauty@hotmail.com

Åbningstider​

Mandag

Efter aftale​

Tirsdag

Lukket

Onsdag

Efter aftale​

Torsdag

Efter aftale​

Fredag

Efter aftale​

Lørdag

Efter aftale